Jogod van

SZÖVETKEZET TV

Válassz díjcsomagot!

Alap csomag: 6 000 Ft+ÁFA/év
/ per év - 500 Ft/ hó

Extra csomag: 12 000 Ft+ÁFA/év

"Támogatói" csomag: 48 000 Ft+ÁFA 5 év

Rendelje meg most!

· SZÖVETKEZET TV

Te tudod-e, hogy hova tartasz, és hogy hova tartozol? Egyáltalán tartozol-e valahova? Vagy csak élsz egyik napról a másikra? Nincs néha olyan érzésed, hogy ebben az egészben valami nem stimmel, hogy nem lehet pusztán csak ennyi? Szerinted az az életed célja, hogy megszüless, felnőjj, dolgozz és meghalj? Ez lenne a teremtés célja? Azt gondolod,  különálló vagy? S ha te mondjuk nem teszel semmit, nélküled is működik a gépezet, a robotoló életnek álcázott tragikomédia? Azért vannak jó pillanatai, nem? De mi lenne ha ezek a pillanatok, órákká, napokká, évekké sűrűsödnének, amikor már azon sem kellene gondolkodnod, hogy mikor is érezted utoljára céltalannak, közönyösnek magad? Amikor minden végre értelmet nyer, az is amiért pont ide ebbe a létidőbe, megszülettél, és az is, hogy pont itt és most ezeket a sorokat olvasod. Mi tudjuk, hogy közénk tartozol. A kérdés az, hogy te mikor vagy hajlandó ezt felismerni.

· Propaganda helyett Szövetkezet Tv

Célunk a Magyar Nemzet megtartása. Ennek érdekében egy olyan nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező médium kialakítása, mely a fősodratú médiahálózattal szemben az igazságalapú útmutatás információs rendszeréből építkezik.

LEGFRISSEBB FELTÖLTÉSEK

Előzetesek az előfizetéses oldalakról

Videók, filmek előzetesei

Hangkönyvtár / Podcast előzetesek

· Nézze, hallgassa bármilyen eszközön

Az Szövetkezet Tv minden eszközméreten kiválóan működik. Tekintse meg tartalmát olyan kicsi eszközökön, mint a mobiltelefonok és a nagy képernyők.

SZÖVETKEZET TV - ÚJSÁG

"SZÖVETKEZŐ" SZÖVETKEZET

Scroll to top