Tisztelt Előfizetőink! Kedves Barátaink!

Tisztelt Előfizetőink! Kedves Barátaink!

Tájékoztatunk benneteket, hogy a SZÖVETKEZET TV 2022.03.03-tól NEXUS TV néven működik tovább, egy új weboldalon, a nexustv.hu-n.

A médiatartalom-szolgáltatást továbbra is a Szövetkezet Tv Független Média Kft. biztosítja, a különféle előfizetői csomagok igénybevételére megkötött előfizetői szerződések változatlanul érvényesek, a stáb összetétele sem változott, a változás kizárólag az internetes televízió nevét, weboldalának arculatát és a szolgáltatás elérhetőségének domain címét érinti. A SZÖVETKEZET TV-s felhasználónévvel és jelszóval a NEXUS TV oldalán előfizetőink ugyanúgy el tudják érni az előfizetői csomagjuknak megfelelő médiatartalmakat, mint a korábbi weboldalon.

Azért változtattuk meg a SZÖVETKEZET TV nevét NEXUS TV-RE, és azért kérjük, hogy MINDEN ELŐFIZETŐ HOZZON MAGÁVAL MÉG EGY ELŐFIZETŐT, mert nagy terveink vannak, szeretnénk továbblépni, és a NEXUS TV-t egy közösségszervező eszközzé is fejleszteni, az alábbiak szerint:

  1. A külföldön élő magyaroknak és a Magyarok Világszövetsége által 2021 nyarán a koronavírus tárgyában szervezett II. Nemzetközi Orvoskonferenciáról való több napos közvetítésünknek is köszönhetően, sok külföldi is megismerte a Szövetkezet Tv-t, és az angol nyelvű feliratozással ellátott műsoraink iránt egyre nagyobb az érdeklődés a magyarul nem beszélő külföldiek körében is. Számukra a magyar szövetkezet szó kiejtése, megjegyzése és leírása nehézséget jelent, ezért váltottunk a mindenki által könnyen érthető, megjegyezhető és leírható NEXUS TV névre.
  2. A világ számos országában megszervezett, az ésszerűtlen járványügyi korlátozások és a lakosságnak az oltások beadatására való kényszerítése elleni tiltakozásokról beszámoló külhoni magyarokból egy valóságos külföldi tudósítói gárda verbuválódott a tévénk köré. Szeretnénk, ha ez a kapcsolatrendszer fennmaradna, és odáig fejlődne, hogy létrejöjjön egy, a világ különböző pontjain élő magyarokból álló információs hálózat, amely hiteles híreket és helyszíni tudósításokat szolgáltat a Nexus Tv előfizetőinek szerte a világból. A NEXUS TV neve ezt a globális kapcsolati hálózatot fejezi ki.
  3. Tekintettel az elmúlt két évben az egész világban zajló, borzalmas eseményekre, valamint a háttérhatalom kiszivárgott, további terveire, létfontosságú, hogy minél többen iratkozzanak fel hírlevelünkre, mert ezen a módon figyelmeztethetjük és riadóztathatjuk egymást, ha valamilyen újabb vészhelyzet fenyeget, és közösen felléphetünk ellene. Ennek persze ismét az az előfeltétele, hogy jöjjön létre valamiféle kapcsolat köztünk. A nexus szó erre a „riadóláncra” is céloz.
  4. Szeretnénk létrehozni az előfizetők számára egy olyan, saját szerverről működő közösségi platformot is, ahol cenzúrától és retorzióktól való félelem nélkül, szabadon kifejthetik véleményüket, amelyen keresztül egymással is felvehetik a kapcsolatot, és amelynek segítségével az egymáshoz közel élő, azonos értékeket valló előfizetők személyesen is megismerhetik egymást. A személyes megismerkedést követően valódi baráti köröket, működőképes helyi közösségeket tudnak létrehozni, illetve termékeket, szolgáltatásokat tudnak nyújtani egymásnak, vészhelyzet esetén pedig együtt tudnak működni, segítséget tudnak nyújtani egymásnak. A NEXUS TV név erre, az előfizetők között létrehozni kívánt kapcsolatrendszerre is utal.

Ezeknek a kezdeményezéseknek azonban csak akkor van értelme, ha a hozzánk hasonlóan gondolkozók közül elég sokan részt kívánnak venni bennük, a fentiekben ismertetett terveink megvalósításához pedig az elkötelezettség és a kitartó munka mellett anyagi eszközökre is szükség van. Mi megvettük az eszközöket, kialakítottuk a stábot, béreltünk egy székhelyet és stúdiót, létrehoztuk a tv-t, működtetjük és fejlesztjük. Ha egyetértetek a fenti célokkal, jó lenne, ha ti is tennétek valamit a megvalósulásuk érdekében, ezért – egy klasszikust idézve – AZT KÉRJÜK, HOGY MINDEN ELŐFIZETŐ HOZZON MAGÁVAL MÉG EGY ELŐFIZETŐT!

Üdvözlettel:

a NEXUS TV stábja nevében

Juhász J. Zoltán

műsorigazgató

Scroll to top